Нюрнберг

Търсите изгоден апартамент или частна квартира за престоя си в Nuremberg? Тук можете да намерите голям избор от евтини нощувки в Nuremberg!

Посещение в град Нюрнберг винаги е красиво преживяване. Дали през зимата, пролетта, лятото или есента, през всеки сезон посетителите се наслаждават на прекрасните гледки в средновековния град. През зимата най-известните коледни пазар привлича посетители, като през лятото, много от екскурзии през Нюрнберг предлага освен това забележителности на града. Въпреки, че Нюрнберг е до голяма степен разрушена по време на Втората световна война, има само няколко редки свидетелства ляво. В Нюрнберг Империал Castle свети в предишната му слава и много известни църкви като Църквата Св. Лорънс с най-голям Розета на Европа, църквата на Дева Мария на основните пазари, или на Църквата на Sebaldus в близостта на замъка, са е любов възстановен през задълбочена работа. Посещение на германски национален музей не бива да пропускате на дестинация за Нюрнберг.

Paradise играчки Нюрнберг


Дори и за играчка приятели Нюрнберг е рай: След една година, най-голямата играчка в света панаир се провежда тук за пет дни през февруари. Също така в областта на изкуството на франконски град има какво да предложи: Така, Албрехт Дюрер-къща информира посетителите за живота и творчеството на художника. В арт галерията Нюрнберг, може да се възхищаваме голямо международно съвременно изкуство, и са подходящи за играчки панаир, има и играчки музей, който разглежда историята на детски играчки от древността до наши дни.

Евтини настаняване в Нюрнберг: B & Б в Нюрнберг са евтини алтернативи


Тези, които искат да разгледат Нюрнберг, трябва да търсите разположен в центъра бюджет за настаняване в рамките на разумен период от време. Цените на B & B в Нюрнберг са сравнително благоприятни, но също така зависи от местоположението и вида на настаняване. B & B в Нюрнберг имат и друго предимство: Освен много добри цени, които предлагат по-голяма независимост. С изключение на закуска, гостите могат или да готвя за себе си, или вкус на франконски кухня. Последният се струва да се опита при всички случаи.

Резервирай изгодна квартира в Nuremberg чрез gloveler - посредник Nuremberg:

  • Избери от богатия списък с предложения за стаи и пансиони.
  • Сравни различни квартири според разположението, цената и оборудването им.
  • Резервирай бързо и лесно.

Забележителности в Nuremberg

Домът на Албрехт Дюрер
Албрехт Дюрер (1471-1528) живее в ерата на хуманизма и реформаторството и е един от най-видните математици и художници на Европа. Домът му в планинския замък представя художественото ателие и печатницата му, в които и днес могат да бъдат видяни актуалните все още художествени техники. „Дивият заек” – известният акварел на автора, е изложен понастоящем в Албертинската колекция.
Императорският замък (Кайзербург)
Като отличителен знак на Нюрнберг, императорският замък се извисява над покривите на града. Той е бил жилище на всички императори на Свещената Римска империя от 1050 до 1571 г. Във внушителните му помещения са изложени голяма оръжейна колекция и Дълбокият фонтан, които могат да бъдат видяни всеки ден.
Градският театър
Градският театър на Нюрнберг принадлежи към най-великолепните забележителности на Германия. В театъра, създаден през 1905 г., се провежда ежегодният оперен бал на Нюрнберг. Операта е допълнение към другите сцени като камерния театър или Blue box (Синята кутия)
Шьонер брунен (хубавият фонтан)
Високата 19 м каменна пирамида прилича на върха на купол, извиращ от един фонтан и устремен към небето. "Schöner Brunnen" (Хубавият фонтан) е направен през 14-ти век от Хайнрих Бехайм и в решетката му е вграден златен пръстен. Легендата разказва, че завъртането на пръстена носи благословия за деца и късмет.
Занаятчийския двор (Хандверкхоф)
В Нюрнберг, в Занаятчийския двор, заобиколен от кули и от средновековната градска стена, показват уменията си грънчари, калайджии, стъклари, сарачи, сладкари и майстори на кукли. Малкото градче с прекрасните си стари дървено-тухлени къщи предлага възможност да опитате от франкските специалитети.
Сватбената въртележка
Пред бялата кула се намира сватбената въртележка на Юрген Вебер. Фонтанът олицетворява сладко-горчивия семеен живот - от страстната любов, през унищожителните кавги до гроба. Забележителността се намира на краяа на Брайте Гасе.
Коледния базар
Нюрнбергския коледен базар Nürnberger Christkindelsmarkt е един от най-любимите коледни базари в Германия. На неговите повече от 150 щанда могат да се намерят всякакви коледни подаръци и сладкишиi. Насладете се на прекрасно греяно вино, други топли напитки и преди всичко на най-голямото фойерцангенболе в света!

Апартаменти и частни стаи в Nuremberg